Snacks voor pups op een rij

, ,
Over een paar dagen komt je puppy inhuis. Je hebt er al weken naar uitgekeken, hoe leuk!! En je wilt natuurlijk alles perfect voorbereiden. Ook de snacks. Maar er zijn zoveel puppy snacks op de markt: welke snacks zijn goed voor pups, welke snacks zijn gevaarlijk voor pups. Welke snacks kun je het beste geven aan je pup? Zijn er ook graanvrije puppy snacks? Zoveel vragen! We gaan ze hier beantwoorden!

Let op het gevaar van grasaren voor hond en kat!

Het seizoen van grasaren nadert (Juni-Aug), maar veel mensen hebben gehoord grasaren en de gevaren voor hond en kat, terwijl het risico dat je viervoeter er mee te maken krijgt groot is. Wat zijn grasaren en waarom zijn ze gevaarlijk voor je hond/kat? Wat zijn de symptomen en wat kun je tegen grasaren doen?

Webshop Medewerker gezocht!

,
Webshop Medewerker gezocht! Big Dog Company is een voedingsspeciaalzaak, gevestigd in hartje Kralingen. Wij specialiseren ons in natuurlijke voeding voor hond en kat en besteden veel zorg en aandacht aan het geven van passend persoonlijk voedingsadvies. Big…

Help! Mijn hond eet gras

Elk jaar in april/mei beginnen honden ineens meer gras te eten? Wil je weten waarom je hond gras eet? Lees dan verder...

Welke Hondensnacks zijn Veilig?

Er zijn zoveel snacks op de markt, maar welke hondensnacks zijn veilig? Welke hondensnacks zijn onveilig en waar moet je op letten als je een hondensnack koopt. En zijn er (on)veilige snacks voor pups? Welke snacks zijn natuurlijk en gezond? Lees het hier.