Jouw honden- of kattenvoer verstuurd via PostNL

Is het voer van je hond of kat bijna op of is net het laatste speeltje kapot gebeten maar heb je geen tijd om langs de winkel te rijden? Verwen jezelf en laat het voer, snack of accessoire voor je trouwe viervoeter gewoon thuisbezorgen door PostNL! Want buiten onze bezorgservice op woensdag kunnen wij ons gehele assortiment, exclusief het diepvriesvoer, als pakket naar je opsturen.

Verzending binnen Nederland
Bestellingen worden bezorgd door PostNL. Dit zorgt voor een snelle levering én dat je het pakket kunt volgen via een Track&Trace code. Bestel je vóór 14.00 uur? Dan verzenden wij de bestelling nog dezelfde dag. Doordat PostNL niet op maandag bezorgd, zullen pakketjes van het weekend op dinsdag worden bezorgd.

Voor bestellingen tot €69 en tot 30kg rekenen wij €5,50,- verzendkosten. Bestellingen boven €69,- worden gratis verzonden (tot 30 kg). Indien een bestelling boven 30KG (incl vul- en verpakkingsmateriaal) weegt, dan kan de bestelling niet in 1 pakket verzonden worden en komen er extra verzendkosten bij. Wij zullen contact opnemen om dit te overleggen.

Verzendkosten buitenland
België: Boven €100,- gratis verzending.
Frankrijk: Boven €150,- gratis verzending.