Jouw huisdier in topconditie met natuurlijke voeding

De voeding van je huisdier is net zo belangrijk als je eigen voeding. Maar, weet jij wat jij je huisdier nu eigenlijk voert?

Big Dog heeft 12 jaar ervaring in honden- en kattenvoeding. Daarnaast blijven wij op de hoogte van veranderingen in de markt én kunnen wij je, van de meeste soorten en merken, een analyse geven van de ingrediënten. Dit leggen we vervolgens in begrijpelijke taal aan je uit, zodat jij weet wat je geeft.

Ontstaan uit eigen ervaring

Het mooie verhaal van de jonge pup Joep is het begin geweest voor het ontstaan van Big Dog. Als 6 maanden oude New Foundlander kruising werd Joep op internet gezet. Zijn gezin moest van hem af omdat het zorgen en onderhouden voor een hond toch duurder bleek te zijn dan verwacht. Gelukkig kwam Isabel Koutzarov, oprichter van Big Dog, Joep tegen en gaf hem een nieuw thuis. Al snel bleek dat Joep een slechte eter was en liep hierdoor achter in zijn ontwikkeling. Tot Isabel het voer van Kant en Klaar Vlees (KVV) ontdekte. Er ging voor haar, maar vooral voor Joep, een nieuwe wereld open. Joep was blij, zag er fantastisch uit en groeide enorm. “Dit soort voeding moet iedere hond hebben”, was de gedachten van Isabel. Dat was het punt dat Big Dog is ontstaan.