Big Dog Trimsalon, trimsessies met écht resultaat

Jouw lievelings viervoeter zit goed in zijn vel en jij wilt natuurlijk dat iedereen dat kan zien! Bij Big Dog zorgen wij niet alleen voor de optimale innerlijke gezondheid van je hond of kat door natuurlijke voeding, maar óók voor de uiterlijke schoonheid tijdens de trimsessies in de populaire trimsalon. Met prachtige resultaten is het dan ook niet gek dat klanten al jarenlang bij ons terugkomen. Jouw huisdier is prachtig en daar mag je dan ook best een beetje mee showen.

– NIEUW: HONDENWASSERVICE –

We hebben nu ook een hondenwas-service! Of je hond nu lang of kort haar heeft, klein of groot is, het is altijd wel fijn om hen eens goed te laten wassen, om daarna droog gemaakt te worden met een speciale blazer die met 70m/s alle losse huidschilfers, haren en klitten eruit blaast.

Heeft je hond een langere (onder-) vacht? Je kunt er ook voor kiezen om na het droogblazen je hond te laten föhnen, ontwollen en ontklitten. Een perfecte oplossing als de trimbeurt nog even op zich laat wachten! Wil je een afspraak maken? Bel of stuur een Whatsapp naar Katy 06 4068 6900 om een afspraak te maken.

Snel contact

Manon van Bennekom
Alleen honden
Wekelijks: dinsdag & woensdag
Om de week: Vrijdag
06 5216 7860
Alleen wassen, blazen en/of föhnen, ontwollen/ontklitten?

Katy Berg
Honden & katten
Maandag & Dinsdag, om de week Zaterdag
06 4068 6900