Webshop Medewerker gezocht!

Big Dog Company is een voedingsspeciaalzaak, gevestigd in hartje Kralingen. Wij specialiseren ons in natuurlijke voeding voor hond en kat en besteden veel zorg en aandacht aan het geven van passend persoonlijk voedingsadvies.

Big Dog Company bestaat uit een winkel en een webshop.
De verkoop aan klanten en het voedingsadvies vind plaats in de winkel, tijdens openingstijden, per telefoon en per mail. Naast klanten die de winkel binnenlopen, komen er ook orders binnen via de webshop. De online orders worden door het “Webshop Team” klaargezet.

Uniek bij Big Dog is de 24/7 ophaalservice: De klant bestelt, wij zetten het klaar en sturen de klant een code waarmee zij de bestelling 24/7 kunnen ophalen.

Klanten kunnen ook kiezen voor ‘’bezorgen’’ of ‘’versturen per Postnl’’.

Voor ons team zoeken we een enthousiaste webshop medewerker. Als webshopmedewerker ben je verantwoordelijk voor het order & afhandelproces in de webshop van A t/m Z. Dit houd onder andere in:

 • Orders uitprinten
 • Zorgvuldige Orderpicking & Afhandeling
 • Communicatie met klant zowel via mail/app maar ook telefoon/in persoon
 • Pakketjes tijdig bij Postnl aandienen
 • Zorgen dat de binnengekomen goederen verwerkt worden in de administratie en op de goede plek worden aangevuld/opgeruimd.
 • Communicatie met leveranciers
 • Het bezorgen van Orders met de (elektrische)bakfiets. (binnen bepaald postcode gebied)

Wie zoeken we?

 • Iemand die heel graag in de dierenbranche wil werken
 • Een zelfstandige werker met oog voor detail
 • Iemand die graag 1-2 dagen per week wilt werken incl. zaterdagen (schoolvakanties i.o.)
 • Geen problemen heeft met fysiek zwaar werk
 • Vaardig in Nederlands en Engels (spreken en schrijven)
 • Geen problemen heeft om klanten telefonisch te spreken
 • Pre: Ervaring in een winkel/webshop
 • Algemene computervaardigheden

Hebben we jou zojuist omschreven?

Kruip in je pen, stuur ons een leuke mail met CV en Motivatie!
Dit kan naar info@bigdog.nl met als onderwerp: Vacature: Webshop medewerker (m/v). Tot Snel, bij Big Dog!

Wil je nog meer weten?:

Hoe ziet je dag eruit bij Big Dog?

Je komt ‘s ochtends voor 10:00 binnen, zet natuurlijk eerst even een lekker bakkie koffie of thee, vervolgens kijk je hoeveel webshop orders er binnen zijn gekomen. Checkt even de e-mail en maakt een nieuwe code voor het 24/7 afhalen.

We drinken samen een bakkie, bespreken wat er die dag gedaan kan worden en dan starten we met het verzamelen van de orders voor de klanten. Je sorteert de orders op basis van bestel datum/tijd en urgency. We verzamelen zorgvuldig de bestelde items, zetten ze klaar, en informeren de klant per e-mail dat de order klaar staat. De klant kiest bij het bestellen zelf op welke manier zij hun goederen willen ontvangen. (Denk aan de verschillende opties: 24/7, Bezorgen, Versturen met PostNL.)

Soms zijn de bestelde items niet op voorraad, dan informeren we de klant per telefoon/e-mail/whatsapp en zoek je samen met de klant naar een passende oplossing.

Als je buik gaat borrelen gaan we even gezamenlijk lunchen.

Tussendoor worden ook goederen bezorgd door onze leveranciers, deze moeten worden uitgepakt, opgeruimd en de voorraad in ons computersysteem moet worden bijgewerkt. Ook pakken wij zelf grote hoeveelheden snacks/brokken om in een kleinere, handzamere hoeveelheid voor de klant. Dit gebeurt door iedereen, gedurende de dag indien nodig.

Oeps, het is alweer 15:00! We zorgen dat uiterlijk 16:00 de PostNL pakketjes bij PostNL zijn afgeleverd om als een speer aan te komen bij de gelukkige besteller!

Als we terug komen kijken we of er nog nieuwe bestellingen binnen zijn gekomen.

Bij Big Dog Company beloven we: “alle bestellingen geplaatst vóór 14:00, zetten we dezelfde dag nog klaar!” Maar meestal zijn er geen bestellingen meer als we s ’avonds weggaan
Aan het einde van de dag ruimen we gezamenlijk op, ronden we de werkzaamheden af, geven we de hondjes een aai over de bol en gaan we lekker rond 18:00 naar huis!