google logoBig DogBig Dog
4.6 Sterren - Gebaseerd op 11 reviews

Jouw honden- of kattenvoer thuisbezorgd

Heb jij regelmatig een grote, of kleine, hoeveelheid voer nodig en kijk je er telkens tegenop om met al dat heerlijke voer te gaan tillen? Laat jezelf dan ook eens verwennen en laat het honden- of kattenvoer gewoon thuisbezorgen. Zo krijgt jouw trouwe viervoeter alsnog zijn lievelingseten zonder dat jij er onnodig mee moet zeulen.

Hier bezorgen wij

De bezorging van uw bestelling vindt standaard plaats op de woensdag. Wij bezorgen voornamelijk in de omgeving van Rotterdam, maar door de toename in populariteit van ons voer breidt ons bezorggebied zich snel uit. Grote kans dat jouw woonplaats ook onder onze bezorglocaties valt. Een bestelling boven €100,- bezorgen wij gratis. Is de bestelling onder de €100,- dan rekenen wij wél bezorgkosten. Bezorgen is al mogelijk vanaf €3,50. Bekijk onze lijst met bezorglocaties voor de tarieven.

Staat jouw woonplaats er niet tussen, of komt woensdag jou niet uit,  maar zou je wel heel graag het honden- of kattenvoer thuisbezorgd willen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.